SELIN DION: Naravno da imam bore, sve visi na meni! (FOTO)

"Moje fotografije su retuširane, ali ne i ja. Kada pevate, botoks može biti veoma riskantan jer može da vam parališe glasnu žicu", ispričala je pevačica

  • 7

Kanadska pevačica Selin Dion smatra da treba prihvatiti svoje nesavršenosti, jer "šou-biznis nije život", a njen stav potkrepljen je time da usled korišćenja botoksa i sličnih supstanci za korigovanje bora mogu da se oštete glasne žice, što je ujedno i pevačicin žaštitni znak.

- Naravno da imam bore, sve počinje da visi, da se menja. Ponekad osetim prekor u pogledu drugih ljudi, kao da nisam normalna, jer nisam ni savršena ni prerađena - ispričala je ona u razgovoru za francuski magazin "Gala".

Ova 45-godišnja pop zvezda ipak nije apsolutni protivnik estetske hirurgije, ali se plaši da podlegne estetskoj intervenciji kako ne bi oštetila svoj glas.

- Moje fotografije su retuširane, ali ne i ja. Kada pevate, botoks može biti veoma riskantan jer može da vam parališe glasnu žicu - objasnila je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    30. oktobar 2013 | 22:25

    Sustina je u tome da ona opstaje samo iz jednog razloga :glas! Za razliku od ostalih.

  • Hzdh

    30. oktobar 2013 | 22:03

    Bravo zeno!

  • Incognito

    30. oktobar 2013 | 22:54

    45 godina? Uzgleda kao da ima 55! Hale Beri je onda starija od nje 1-2 god a kao klinka je u odnosu na nju. A,u stvari,nije ni bitno,ona je pevacica,nije manekenka,ne znam ni sto komentarisem:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA