ZORICA KONDŽA: Bravo, Ilma, želim da ti se ispune svi snovi!

- Nakon što sam čula njeno izvođenje, bila sam više nego iznenađena jer sam videla devojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! - kaže hrvatska pevačica

  • 3

Fantastičnim izvođenjem numere "Ima jedan svijet", Ilma Karahmet je oduševila gledaoce "X Factora", ali i Zoricu Kondžu, koja u originalu peva ovu pesmu, a hrvatska pevačica kaže da je bila iznenađena sa koliko je zrelosti devojčica iz Kiseljaka otpevala ovako zahtevnu numeru! 

- Iskreno govoreći, kada ste mi rekli da će pesmu "Ima jedan svijet " otpevati devojčica od 13 godina, bila sam skeptična, jer za tako zahtjevnu pesmu treba imati malo više zrelosti i glasa. Nakon što sam čula njeno izvođenje, bila sam više nego iznenađena jer sam videla devojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! Eto , draga Ilma, od srca želim da ti se ostvare muzički snovi - izjavila je Zorica Kondža.

A koliko je pažnje Ilma izazvala, najbolje pokazuje da je snimak njenog nastupa u "X Factoru" za samo 36 sati na Jutjubu pogledan 815.000 puta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    31. oktobar 2013 | 15:25

    Devojka peva kao andjeo a i izgleda tako..... Ne poznajem je. Iz Makedonije sam... Ali volim je!!!! Odusevila me

  • sejo

    31. oktobar 2013 | 17:17

    Bravo bravo bravo najbolja si !!!

  • gogo

    1. novembar 2013 | 21:04

    ZORICA OŠTRO-KONDŽA!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA