ŠAŠIĆ: Sonja i Lukas su za mene prošlost!

"Neke stvari u životu prosto prevaziđete. Da se sve ovo dešavalo ranije, verovatno bih se dvoumio oko imitacije, možda bih čak i odbio, ali sada ne. Prošlo je dovoljno vremena i sada na to gledam kao na prošlost", ispričao je pevač

  • 8

Željko Šašić će se ove nedelje je u emisiji "Tvoje ice zvuči pozanto" premaskirati u svog največeg rivala Acu Lukasa, za koga se udala Šašićeva bivša supruga Sonja Vuksanović. Uprkos tome, pevač ističe da se potpuno izdigao iznad te situacije i da nije imao problem da se uvuče u kožu supanika.

- To dovoljno govori o meni. Nisam sujetan i nisam imao problem da uđem u njegov lik. Znam da je moj pristanak da imitiram Lukasa nekima interesantan, a mnogima i intrigantan. Nije bilo teško, maksimalno profesionalno sam to uradio i mislim da će biti simpatično - rekao je Željko, koji će svoju imitaciju premijerno izvesi u subotu na "Prvoj".

Pevač ističe i da nijednog trenutka nije razmišljao da odbije transfromaciju koju je dobio, prevashodno zbog toga što su za njega Sonja i Aca završena priča.

- Da se sve ovo dešavalo ranije, verovatno bih se dvoumio, možda bih čak i odbio, ali sada ne. Neke stvari u životu prosto prevaziđete. Prošlo je dovoljno vremena i sada na to gledam kao na prošlost - ispričao je nekadašnji Sonjin suprug, koji nije želeo da komentariše svoj odnos sa njom, već će sve detalje otkriti u autobiografiji koju priprema.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljka

    1. novembar 2013 | 00:55

    Bravo,dragi moj...uvek si bio pametan i veliki covek...nisu oni vredni niceg...ti si profesionalac u svom poslu.....a vreme svaku ranu brise,....Od mene imas veliki pozdrav....i samo napred.

  • Pedja

    1. novembar 2013 | 01:01

    Ok lik!ova njegova se utopila u ludilo Lukasa!

  • opanak

    1. novembar 2013 | 07:47

    koji crni lukas?!covek je olicenje seljacluka,a usput Sasic peva 1000x bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA