X FACTOR: Emina plakala, Željko: Severina je dobila konkurenciju večeras! (VIDEO)

Sudeći po najnovijem video-snimku koji je dospeo u javnost, u nastavaku "X Faktora" imaćemo priliku da i dalje uživamo u sjajnim interpretacijama takmičara, ali i oštrim komentarima žirija

  • 6

Žiri "X Factora" je pustio suzu. Pop zvezda Emina Jahović rasplakala se prvi put u javnosti nakon nastupa jednog od takmičara. Ona je tog trenutka ostala i bez teksta. Kroz suze je izgovorila: "Stvarno si bila fenomenalna... Ne znam šta da ti više kažem."

Ovoga puta Kikija je interpretacija jednog takmičara emotivno dotakla i podsetila na drage prijatelje čiju je pesmu takmičar izveo: "Mislim da bi moji prijatelji koji su negde gore na nebu večeras bili srećni da te čuju!", dok je Željko iznenadio sve u studiju rekavši: "Severina je dobila konkurenciju večeras!" Kristina Kovač je nekoliko puta ustala da đuska.

Posle višemesečnih priprema i snimanja najspektakularnijeg pevačkog šou-programa "X Faktor", prošlog utorka je na TV "Pink" prikazana premijerna epizoda o kojoj i dalje bruji cela Srbija i region! Međutim, sudeći po najnovijem video-snimku koji je dospeo u javnost, u nastavaku "X Faktora" imaćemo priliku da i dalje uživamo u sjajnim interpretacijama takmičara, ali i oštrim komentarima žirija!

Druga epizoda je na programu u utorak u 21.15 na TV "Pink", a nakon "X faktora" gledaoci će uživati u još jednoj emisiji koja prati ovaj veliki svetski šou - "X star". Voditeljka ove emisije biće Una Senić, a prvi gost Nenad Čanak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vinci

    1. novembar 2013 | 19:12

    Poceli smo da imitiramo glupe i izfolirane emisije i jos i placemo kao i oni.

  • GoranM

    1. novembar 2013 | 17:25

    Komedija.

  • Dzimi Kauboj

    6. novembar 2013 | 17:44

    ma cime je ova emina zasluzila da se nadje u ziriju???molio bih da mi neko objasni jbt,ona uz duzno postovanje nema tri blage veze sa pevanjem,ovo je smesno tj katastrofa!!!!i kao ona osetila emociju i zaplakala hahahahaha eeeeee booozeee gospode!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA