KAKVA CICA-MACA: Grudi Nikol Šercinger iskaču iz kožnog kostima! (FOTO)

Pripijeni crni kostim vatrene pevačice razgaljivao je maštu posmatrača, dok su se pogledi, kako muškaraca, tako i žena zadržavali na njenom prelepom poprsju

  • 10

Čitav Holivud je proslavljao tradicionalni praznik "Noć veštica", a najatraktivnije kostime svakako su imale žene, koje su se osim u veštice maskirale i u zavodljive žene-mačke. Ipak, najupečatiljiviju masku cica-mace imala je Nikol Šercinger, koja je sve druge kostime zasenila bujnim grudima koje su pretile da iskoče iz kožnog kostima.

Da se provokativna pevačica potpuno uživela u svoj lik Betmenove suparnice može se lako zaključiti iz njenog opakog pogleda, a pripijeni kožni kostim ostavio je posmatračima mašti na volju, dok su se pogledi i muškaraca i žena zadržali na njenim ogromnim grudima.

Ovogodišnji hit za maskiranje među slavnima bespogovorno bila je Majli Sajrus, u koju se prerušila Paris Hilton, njen prijatelj,  kao i žena Hju Hefnera Kristal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA