TLZP: Fenomenalni Željko Šašić kao Aca Lukas pobednik četvrte emisije! (FOTO)

Pevač je oduševio sve prisutne i dobio brojne reči hvale iako je nerado izveo ovu transformaciju

  • 8

Pobednik četvrte emisije rijalitija "Tvoje lice zvuči poznato" je Željko Šašić koji je fenomenalnom transformacijom u Acu Lukasa uspeo da oduševi, fascinira i zasmeje žiri, publiku u studiju, ali i ostale takmičare.

Žiri, koji su ove nedelje činili Ivan Ivanović, Marija Mihajlović, Katarina Radivojević i gostujući Savo Milošević bili su šokirani Željkovom imitacijom.

Pevač je odlučio da nagradu u vrednosti od 1.000 evra pokloni Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd.

Šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj žirijskoj ekipi uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit "Pusti, pusti modu". Savo je odmah odao tajnu da neće biti strog u ocenjivanju jer mu je sada jasno da nije ni malo lako "biti neko drugi".

Prva je nastupila Sara Jovanović kao Britni Spirs. Ne samo da je fizički podsetila na popularnu američku pevačicu, već je i zazvučala kao ona. Pohvale su stigle i od članova žirija, a Ivan je dodao i da mu se mnogo više dopada u ulozi žene, pošto je Sara do sada dva puta bila muško. Katarina je rekla da je Sara bila bezobrazna kao i Britni.

Glumcu Borisu Milivojeviću pripala je uloga kralja rokenrola Elvisa Prislija. U čuvenom belom Elvisovom odelu, sa karakterističnim zulufima i plavim očima, Boris je na scenu stupio uz note pesme "My way" da bi ubrzao ritam uz "Viva Las Vegas". Ipak, njegova pobednička imitacija iz prethodne epizode je bila toliko upečatljiva da je ovaj nastup ostao u senci.

Sneki je bila Viktorija i "Barakuda". Uspela je lako da odigra Viktoriju i prikaže njene pokrete, iako je priznala da joj je bila teško da postigne njen "pesak u glasu". Katarina je pohvalila nastup, ali je primetila da joj je nedostajao Viktorijin karakterističan trzaj glavom, dok je Ivan pohvalio njenu energiju i pomenuo da se vidi da sve imitacije radi sa velikom strašću.

Sledeći je nastupio Željko Šašić koji je uspeo da zasmeje ceo studio svojom imitacijom Ace Lukasa. Željko je za svoj nastup, skidanje pokreta i glasa pobrao sve pohvale, a skandirali su mu i ostali učesnici, kao i publika. Ivan je rekao da je ova imitacija potpuno opravdana, budući da je i Lukas Željka imitirao. Savo je bio oduševljen.

Pesmu "Se Bastasse Una Canzone" Aleksa Jelić je otpevao u duetu sa Pavarotijem kojeg ovog puta glumila Ana Kokić. Za Anu je ovo bila još jedna teška transformacija budući da je morala da nabaci tešku masku na lice i još mnogo kilograma u predelu stomaka da bi fizički zaličala na debeljuškastog slavnog tenora.

U crnom fraku, leptir mašnom na vratu i golim vitkim nogama izdignutim na visokim štiklama, Tamara aka Brena je na scenu izašla u pratnji "Slatkog greha" i zapevala "Sitnije Cile sitnije". Tamara je đuskala i bacakala noge uvis onako kako je to i Brena radila davnih osamdesetih godina prošlog veka.

- Ovo je bio kabaretski nastup, iako nisi baš najbolje otpevala - rekao je Ivanović.

Sve je prštalo od energije kada je na scenu uletela Goca Tržan kao legendarni frontmen grupe AC/DC Brajan Džonson, i zapevala čuveni hevi metal hit "TNT". Goca je otkrila da je bilo komplikovano da glasovno oponaša pevača i postigne i jačinu i boju. Savo Milošević joj je rekao da retko ko nosi toliku energiju na sceni kao ona, a ostali su se složili da je bila fantastična.

I Skaj Vikler je oduševio žiri i publiku u studiju dinamičnim nastupom. Sve ono što je pokazao Will I Am u scenskom izvođenju numere za film "Veliki Getsbi", Skaj je ponovio. Repovao je, stepovao, đuskao do znoja, i uspeo da svojim glasnim žicama proizvede identično promuklo crnačko pevanje.

Niko nije ni sumnjao da će Knezu teško pasti zadatak da otpeva zahtevnu pesmu Harija Mata Harija "Lejla". Međutim, žiri je ovog puta posebno pohvalio njegovu vokalnu imitaciju jer je po prvi put uspeo da izađe iz svoje kože i svog glasa i vokalno "skine" popularnog pevača.

Odlučeno je i koga će učesnici imitirati naredne subote:

Sneki – Madona

Aleksa – Vlado Georgiev

Boris – Halid Bešlić

Tamara – Jelena Rozga

Ana – Elton Džon

Goca Tržan – Saša Lošić

Knez – Fredi Merkjuri

Sara – Aleksandra Radović

Skaj – Marija Šerifović

Šašić – Aksl Rouz

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada M.

    3. novembar 2013 | 01:16

    Onog trzača glavom nije ni teško imitirati. Ipak, Željko je to majstorski odradio.

  • Cokana

    3. novembar 2013 | 09:25

    Fenomenalan! Izdigao se iznad situacije jos se i sprdao.. Bravo!

  • Jaguar

    3. novembar 2013 | 01:26

    Bravo Zeljko, razvalio si!!! Veliki si profesionalac, ovo je najbolja imitacija od pocetka show-a. Zeljko brate, svaka ti dala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA