ŠAŠIĆ: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)

"Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju, cela ekipa se smejala!", ispričao je pobednik četvrte emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 7

Pobednik ovonedeljne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" Željko Šašić briljirao je u imitaciji svog verovatno najvećeg rivala Ace Lukasa, zbog koje je čak na ruku stavio i burmu! On priznaje da u početku nije verovao da može da mu zapadne baš Lukas i da je na trenutak pomislio da su mu iz produkcije namestili!

Nesporno je da su se svi oduševili kako je Željko bez sujete prihvatio ovakav izazov, dok su ga, kako kaže, kolege iza scene bezgranično zadirkivale.

- Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju, cela ekipa se smejala! Pomislio sam: Nameštaljka! Još od prve epizode sam znao da postoji ta mogućnost, tako da je bilo insinuacija na tu temu od strane mojih kolega koji učestvuju u šouu - rekao je pevač, čiji se nastup i dalje prepričava.

On je istakao i to da se nije posebno pripremao za transformaciju pošto "poznaje čoveka", kao i da nije očekivao da će pobediti.

- Zaista sam bio zbunjen, jer uopšte nisam očekivao pobedu, naročito što iz pijeteta prema ostalim učesnicima šoua nemam naviku da gledam tabelu i pratim rezultate. Kada su proglasili da sam pobednik bio sam toliko zbunjen da čak nisam ni znao kome da dodelim novac, pa sam se konsultovao sa kolegama - rekao je Šašić i dodao da nije bilo potrebe da posebno proslavlja trijumf.

(Telegraf.rs/prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno

    3. novembar 2013 | 14:03

    Svaka čast Šašiću, to ne bi mogao svako!

  • Mici

    3. novembar 2013 | 14:24

    Profesionalac a ego je ostavio kuci ..bravo.

  • Sasa Nikolic

    3. novembar 2013 | 15:53

    Svaka cast coveku, ispao je pravi dasa! Koliko je bio dobar mogao bi i bivsu zenu da prevari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA