Sonja Vuksanović gledala kako Šašić imitira Lukasa!

Dok je Aca na "Pinku" bio u "Zvezdama Granda", njegova supruga je na TV "Prva" pratila kako je njen bivši muž "postao" Lukas u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 11

Željko Šašić je u subotu uveče oduševio publiku fantastičnom imitacijom Ace Lukasa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a sjajan nastup bivšeg supruga je gledala i Sonja Vuksanović, koja je sada u braku upravo sa Lukasom!

Da sve bude zanimljivije, uoči emisije, Sonja je izjavila kako nema potrebu da komentariše to što će Željko imitirati Acu, kao i da "Tvoje lice zvuči poznato" uopšte ne gleda niti će ga gledati, međutim, očigledno nije mogla da odoli pa je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi kako sa prijateljicama i ćerkom gleda televiziju, a uz sliku je napisala: "Gledamo 'Tvoje lice zvuči poznato'".

Dok je ona gledala bivšeg supruga, u isto vreme je na "Pinku" prikazivan šou "Zvezde Granda" u kojem je član žirija njen muž Aca Lukas.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA