SORAJA: Nemam sponzore, Miha je rekao da nismo u vezi, a ja sam vaspitana da ćutim! (FOTO)

- Pričali su laži o mojoj majci, o moj ocu, vezama, sponzorima... Ne poznaju me. Kažu da sam starleta, pa nek' pričaju, ne dotiče me se. Ni sa Anastasijom Buđić nisam u sukobu, iako o tome pričaju - rekla je starleta

  • 1

Starleta Soraja Vučelić u emisiji "Glamur specijal" priznala je da voli brzu vožnju, ali da je policija nikad ne zaustavlja. Takođe, rekla je da redovno sluša mnogobrojne laži o svojoj porodici i sponzorima koji ni ne postoje, ali i da je vaspitana da ćuti, te neće pričati o navodnoj vezi sa selektorom Fudbalske reprezentacije Srbije Sinišom Mihajlovićem.

- Pričali su laži o mojoj majci, o moj ocu, vezama, sponzorima... Ne poznaju me. Kažu da sam starleta, pa nek' pričaju, ne dotiče me se. Ni sa Anastasijom Buđić nisam u sukobu, iako o tome pričaju - rekla je starleta i dodala da ne želi da priča o vezi sa Mihom, jer ju je on demantovao.

- On je rekao da među nama nije bilo ničeg, vaspitana sam da muškarac ima zadnju reč - kaže kroz smeh Sara.

Vučelićeva priznaje da je zaljubljena i srećna, da voli da putuje u Pariz, sluša Zdravka Čolića i Anu Nikolić, ali i da obožava brzu vožnju.

- Volim da vozim brzo, ali policija me ne zaustavlja, jer, ne pravim prekršaje - dodala je starleta.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    4. novembar 2013 | 18:25

    Znaci Miha ipak varao svoju zenu , a kleo se u porodicu , doduše kleo se i da ce dati ostavku ako ne odemo u Brazil ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA