NAMEŠTALJKA ZA MIS UNIVERZUMA: Britanka pobedila i pre takmičenja! (FOTO)

Finale takmičenja u lepoti zakazano je za 9. novembar u Rusiji, međutim, konačni rezultati procureli su na internetu nekoliko dana ranije

  • 2

Četiri dana pre finalne večeri Izbora za mis univerzuma u Moskvi, procureo je spisak sa plasmanima misica, među kojima je prvo mesto zauzela Ejmi Vilerton, predstavnica Britanije, koja u ovom momentu nije ni u prvih deset!

Jedna od sudija Elena Seminika, koja je 2010. bila mis univerzuma Kanade, navodno je na Instagramu greškom objavila spisak na kome su unapred određene pobednice ovogodišnjeg takmičenja, a na kome se vide poeni koje su osvojile, iako je takmičenje tek 9. novembra.

Spisak nije verifikovan od strane zveničnog sajta, ali su svi izgledi da je u pitanju preliminarni spisak pobednica. Prema procurelim informacijama, prva na listi je predstavnica Britanije, dok je prva pratilja misica iz Španije, na trećem mestu je Poljska, zatim Ukrajina, dok je peta Venecuela.

Ovo je verovatno jedan od najvećih skandala ove prestižne manifestacije, a povodom spekulacija o nameštaljci, orhanizatori se još nisu oglasili.

Ove nedelje su misice iz celog sveta predstavljale kreacije nadahnute narodnom nošnjom, među kojima je ruskom pistom prodefilovala i naša predstavnica Ana Vrcelj.

Galeriju svih učesnica u raskošnim kostimima možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/au.ibtimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma nije

    5. novembar 2013 | 12:08

    Pa zar ste mislili da ce Srpkinja da pobedi! Svuda su potrebni statisti, a Srbi su medju najboljim i najjeftinijim!

  • Bob

    5. novembar 2013 | 11:22

    Cudi me Mr Donald ne zna kako da napravi pare. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA