KRISTINA KOVAČ: Nije moj posao da učim Željka!

"Ne slažem se da takmičari ne mogu da iznesu emociju ako pevaju na engleskom, kao što tvrdi Joksimović. Nije moj posao da ga učim, trebalo je neko drugi da ga uči ranije, ali eto", rekla je članica žirija koja važi za najstrožu

  • 4

Od početka najpopularnijeg svetskog muzičkog programa "X Factor" prošlo je tek nedelju dana, a gledaoci su jasno mogli da primete da su među sudijama već izbile varnice, dok su najoštriji svakako bili Kristina Kovač i Željko Joksimović.

Kristinu je jedan od takmičara dinamičnim nastupom uspeo da podigne na noge već u prvoj epizodi, ali ona nije propustila priliku da gostujući na Radiju S u emisiji "Dan sa Vesnom" prokomentariše tu situaciju:

- Nisam bila takva na snimanju ove emisije, suštinski, vi gledate ono što produkcija odabere kao nešto što bi voleli da predstave u emisiji - bila je iskrena članica žirija "X Factora"

Na pitanje voditeljke da li je tačna konstatacija Željka Joksimovića da se emocija bolje razume kada se peva na maternjem jeziku, Kristina je odgovorila:

- Ja emociju ne vezujem za jezik i to je razlika između mene i Željka. Mislim da muzika priča univerzalnim jezikom i da neko može da peva na bilo kom jeziku i prenese savršenu emociju. Ne slažem se ni sa činjenicom da takmičari ne mogu da donesu emociju ako pevaju na engleskom, niti da mi kao slušaoci ne možemo da je doživimo ako se peva na engleskom - rekla je nekadašnja članica gurpe "K2".

Na Vesnino šaljivo pitanje da li će biti dobra koleginica i naučiti  Željka Joksimovića da prepozna emociju kada se peva na engleskom jeziku, Kristina je kroz smeh odgovorila:

- Nije moj posao da ga učim, trebalo je neko drugi da ga uči ranije, ali eto... Šta da radimo, može i ovako, valjda! - rekla je ona, i dodala da je dobro što u žiriju sede ljudi različitih karijera i karaktera, svakako mnogo bolje nego da su svi jednaki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cakana

    5. novembar 2013 | 22:44

    Nisam ni pre gotivila ovog Joksu,a sad mi je sve antipatičniji.

  • techa

    5. novembar 2013 | 23:11

    Prikriveni primitivac.

  • Daniella

    5. novembar 2013 | 23:39

    Do neki dan sam mislila da je Željko Joksimović samo pevač.Sad vidim da je i šovinista.Lepo.Ko zna kakve još "talente" će Željko da nam otkrije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA