Muzička nostalgija uz odličnu Natali Kol (FOTO)

Ćerka slavnog Net King Kola je publiku u "Domu sindikata" oduševila sjajnim glasom i nastupom u kojem je kombinovala svoje i hitove drugih izvođača

  • 0

Natali Kol je sinoć nastupila pred oko hiljadu ljudi u "Domu sindikata", a njen prvi koncert u Srbiji je bio prilika da se konačno upoznamo sa ovom odličnom pevačicom i podsetimo na neke od pesama koje su obeležile prethodne tri decenije.

Pesme Natali Kol smo čuli hiljadu puta, uz neke od njih se možda i prvi put poljubili sa devojkom ili dečkom, ali kada se pomene njeno ime, niko te numere ne povezuje sa njom, kao da su uvek nečije druge... To i nije toliko čudno budući da je Natali najpoznatija po obradama kompozicija svog oca, legendarnog Net King Kola, kao i drugih izvođača, od Frenka Sinatre do "Bitlsa".

Natali je u Beogradu izvela zanimljivu kombinaciju raznolikih numera - na trenutak ste imali utisak da sedite u zadimljenom baru u Nju Orleansu, zatim sledi povratak u osamdesete uz "Miss You Like Crazy", pa omaž pokojnim zvezdama kao što su Luter Vendros, Dona Samer, Vitni Hjuston i Majkl Džekson.

Naravno, kao što je i zamišljeno, najviše pažnje je izazvala predivna pesma "Unforgettable" koju je američka pevačica otpevala "zajedno" sa svojim ocem (na video bimu je prikazan snimak kako Net King Kol izvodi ovaj veliki hit).

Nakon što su dosadnjakovići prestali da se šetaju po sali i traže svoje mesto, iako je koncert počeo pre pola sata, publika se polako opuštala i prve slabašne aplauze su, kako se koncert bližio kraju zamenile prave ovacije.

Kolova je regularni deo završila sa numerom "This Will Be (An Everlasting Love)", a na bis je izvela "Oye Como Va" i miks poznatih latino standarda. Sve u svemu, sat i dvadeset minuta da se čovek malo isključi iz svakodnevncice, i uživanje u muzici koju su mnogi u vreme instant hitova, tra-la-la besmislica, zaboravili da postoji.

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA