Tropiko bend pevao Ani Ivanović za rođendan (FOTO)

Popularna grupa sinoć je u prepunom "Sava centru" održala koncert za pamćenje, a u njihovim hitovima pored srpske teniserke uživali su Ceca Ražnatović, Milica Todorović i ostali

  • 0

"Tropiko bend" održao je sinoć koncert za pamćenje u prepunoj dvorani "Sava centra". U svirci popularne grupe uživale se i brojne poznate ličnosti među kojima se našla i srpska teniserka Ana Ivanović, koja je tamo proslavila svoj rođendan.

Momci iz "Tropiko benda", koji su u više navrata isticali da bi im bilo izuzetno drago da im naša sportiskinja bude gošća na koncertu, poklonili su joj numeru koju Ana obožava - "Bela, ćao".

Ivanovićeva je bila oduševljena, a sudeći po njenim reakcijama, odlično se provela sinoć u "Sava centru".

"Tropiko bend" svirao je vernoj publici svoje čuvene hitove kao što su "U ljubav verujem","Zar ti","Sve moje zore" i ostale.

Osim Ane, sinoć na koncertu su se sjajno provodile i ostale poznate ličnosti poput Cece Ražnatović, Milice Todorović, Vuka Kostića, Milana Dinčića Dinče i  Žike Jakšića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA