Kim Kardašijan iskopirala Karleušu! (FOTO) (VIDEO)

Američka starleta je "Dolče i Gabana" haljinu obukla u jednoj emisiji krajem meseca, dok je Džej Kej već uveliko šetala identičnu kreaciju od 1.800 evra Beogradom

  • 53

Činjenicu da su američki mediji Jelenu Karleušu proglasili modnom ikonom, ali i pretečom Lejdi Gage, potkrepila je nedavna odevna kombinacija najpoznatije američke starlete Kim Kardašijan, koju je naša "mala od skandala" uveliko šetala desetak dana ranije.

U pitanju je bela čipkasta haljina svetski poznatog brenda "Dolče i Gabana", koja košta nešto više od 1.800 evra, u koju je Jeca uskočila 17. oktobra, a Kardašijanova nekoliko dana kasnije, tačnije 31. oktobra, u emisiji Džeja Lenoa.

Džej Kej je svoju čednu kombinaciju obogatila cvetnim vencem, "Dolče" naočarima i crvenom torbicom, dok je starleta providnu haljinu iskoristila da naglasi donji veš u crnoj boji i time isporomoviše obline koje se svim silama trudi da dovede u red nakon porođaja.

Budući da su obe primetno različite građe, na vama je da procenite kojoj bolje stoji.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA