CECA: Nisam nedodirljiva, ne patim da budem zvezda! (FOTO)

Na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini Dragan Marković Palma ugostio je folk divu i brojne pevače narodne muzike sa kojima je lumpovao do kasno u noć

  • 5

Zvezda novogodišnjeg programa Televizije "Palma plus" ove godine će biti folk diva Ceca Ražnatović, koja je za potrebe snimanja posetila Jagodinu. Ona je zajedno sa kolegama iz "Granda" izvodila najveće hitove, dok je Topalko "tačno u ponoć" otvorio šampanjac.

Šljašteću scenografiju pratio je orkestar Bokija Miloševića, koji je podgrejao atmosferu već oko pet po podne, dok su zvezde i zvezdice "Granda" uredno pristizale. Među brojnim pevačima našli su se i Marinko Rokvić, Era Ojdanić, Topalko, Mina Kostić, a tu su bili i Biljana Jevtić i Aca Ilić, Milica Todorović, dok je poslednja stigla zvezda večeri Ceca Ražnatović.

- Ovo je bila za mene najuspešnija godina do sada, sjajna poslovna godina. Prezadovoljna sam, sve pesme sa novog albuma se slušaju, sve pesme publika voli. Privilegovana sam. Retko ko može da se pohvali ovako dugom i uspešnom karijerom, bez namere da zvučim prepotentno. Ja sam ispunjena žena - kaže Ceca, koja je Srbima poželela ljubav i zdravlje.

Oslovljavajući domaćina i velikog prijatelja Dragana Markovića Palmu sa "Draganče", Ceca je kao i obično u Jagodini imala tretman vrhunske zvezde. Bila je dobro raspoložena, pozdravljala se sa svima koji su želeli da joj priđu i fotografišu se sa njom.

- Mene su pesme napravile da budem to što jesam i nikada nisam patila od toga da budem velika zvezda i nedodirljiva. Ja ne želim da moja deca budu izložena javnosti, moja deca nisu javne ličnosti da bismo o njima pričali i ja to zaista ne volim - ispričala je pevačica.

Novembarskoj novogodišnjoj noći prisustvovali su i ministar saobraćaja Aleksandar Antić, savetnik premijera Ivica Tončev, svi jagodinski i pomoravski direktori, načelnici, predstavnici bolnica, prosvetnih ustanova itd. Pevači su bili disciplinovani u poslu, pevali su po dve ili tri numere, a snimanje je trajalo nekoliko sati.

(P.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA