Vil Smit uhvaćen u preljubi? (FOTO)

Na svim mogućim naslovnicama najčitanijih svetskim magazina osvanule su provokativne fotke na kojima glumac grli i mazi koleginicu iz filma "Focus"

  • 0
Vil Smit Foto: Tanjug/AP/Sony Pictures Television

Strani mediji dopli su u posed fotografija na kojima holivudski glumac Vil Smit grli, mayi I svla;I svoju koleginicu Margot Robi sa kojom je snimao film "Focus". Naime, od nedavno se spekuliše da se glumac razvodi od svoje supruge Džejde Smit sa kojim je u braku 15 godina. Džejda navodno ne želi da oprosti suprugu ove skandalozne fotografije.

Par je stavio na prodaju nekretninu vrednu 42 miliona dolara. Vil Smit se baš zbiližio sa glumicom Margot Robi (23) sa kojom je snimao film "Focus". Na fotografijama koje su osvanule u svim čitanijim magazinima, jasno se vidi da se Smit i lepa Margot grle, smeju, svlače majice jedno drugom, a na jednoj fotki je glumica pokazala grudi. 

Čim su fotografije stigle do redakcija tabolida, supruga Vila Smita, Džejda, skinula je prsten.

- Uvek sam govorila Vilu da može da radi što god poželi dok se god može da se pogleda u ogledalo i da bude u redu sa sobom. On je samostalan muškarac, a ja sam samostalna žena. Donosimo svoje odluke i spremni smo da za svaku od njih preuzmemo odgovornost. To je najvažnije od svega - izjavila je Džejda.

(A. Č./ Star Magazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA