SELMA HAJEK: Srpski specijalci su me naučili da pucam!

Holivudska glumica priznaje da nije umela da rukuje oružjem, sve dok joj se na snimanju filma "Everly" nije desila nezgoda, te je zatražila pomoć od naših specijalnih jedinica

  • 3

Holivudska lepotica Selma Hajek nosi samo pozitivne utiske iz Srbije. Glumica je tokom snimanja filma "Everly" naučila da rukuje s 20 različitih vrsta oružja, a u svemu tome su joj pomogli srpski specijalci.

Lepotica je na početku snimanja imala malu nezgodu sa uzijem. Naime, kada je ispalila metak, trzaj ju je bacio na zemlju. Tada je počela da se smeje, a onda je usledila obuka specijalaca.

- Selma u flmu koristi više od 20 različitih vrsta pištolja. Da bismo izbegli nezgode i da bi sve izgledalo autentično, imali smo pomoć srpskih specijalnih jedinica sa kojima je Selma radila - ispričao je reditelj filma Džoji Linč.

Kada je naučila da pravilno rukuje oružjem, Selmi se izgleda to toliko svidelo, da je jednom prilikom repertirala pušku i rekla prisutnima: "Hajde da se igramo".

- Tokom obuke sam stekla rutinu u rukovanju sa više različitih oružja. U jednom trenutku sam zgrabila pušku, repertirala je i rekla: "Hajde da se igramo" - kaže lepa glumica

(A. Č. / USA Today)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA