OD RADE DO KARLEUŠE: Ovo su najbolje noge srpske estrade (FOTO)

Telegraf vam predstavlja domaće VIP cice koje svojim dugim i lepim nogama raspaljuju maštu mnogim pripadnicima muške populacije

  • 59

Dame srpskog džet seta trude se da svakog dana izgledaju besprekorno. One redovno posećuju teratanu, bave se sportom, vode računa o svom telu, a svojim zanosnim oblinama oduševljaju publiku, kako pored malih ekrana, tako i uživo.

Telegraf vam predstavlja najbolje noge srpske estrade, a na ovoj listi se, između ostalih, nalaze VIP cice kao što su Snežana Babić Sneki, Rada Manojlović, Jelena Karleuša i Marija Kilibarda.

SNEŽANA BABIĆ SNEKI

Ova lista ne bi bila moguća bez ove popularne folk pevačice. Noge Snežane Babić dugačke su neverovatna 133 santimetara i na sceni oduzimaju dah mnogim muškarcima. Super Sneki je svojim atributima nedavno zadivila i žiri šoua "Tvoje lice zvuči poznato", gde i sama učestvuje. Ivan Ivanović, koji je jedan od sudija u navedenoj emisiji televizije "Prva", istakao je da je oduševljen Snežaninim nogama, a isto mišljenje imao je i nekadašnji fudbaler Savo Milošević.

RADA MANOJLOVIĆ

Noge su zaštitni znak i pevačice Rade Manojlović. Kada nastupa, mlada zvezda "Granda" fascinira svojim izgledom, a njenim nogama ne mogu odoleti mnogi pripadnici muške populacije.

JELENA KARLEUŠA

Popularna JK je jedna od najzgodinih pevačica na estradi. Kao što je poznatno, Jelena redovno obasipa svoje fanove provokativnim fotografijma na kojima mahom u prvi plan iskaču njena guza, ali i grudi. Takođe , Karleuša može da se pohvali dobrim nogama, kao što može primetiti na priloženoj fotografiji sa njenog koncerta na beogradskom Ušću ove godine.

MILICA PAVLOVIĆ

Jedna od najatraktivnijih zvezda "Granda" jeste i Milica Pavlović. Mlada pevačica iz Leskovca raspaljuje maštu mnogih muškarcima provokativnim nastupima. Milica je nedavno snimila seksi editorijal gde do izražaja dolaze njene duge noge.

MARIJA KILIBARDA

Marija je jedna od najlepših i najatraktivnijih televizijskih voditeljki. Zvezda TV "Prva" prepoznatljiva je i po zanosnoj figuri, ali i po dugačkim nogama.

ANA NIKOLIĆ

Atraktivnu pevačica iz Paraćina takođe mnogi pamte po dugim nogama. Ana Nikolić često nastupa u provokativnim odevnim kombinacijama, kojima otkriva svoje prepoznatljive atribute.

LEPA BRENA

Još od početka osamdesetih godina, sinonim za dobre godine jeste Lepa Brena. Iako je već zašla u 53. godinu života, folk zvezda i dalje može da napravi sjajan šou na koncertima koje pravi širom sveta.

MIA BORISAVLJEVIĆ

Mlada pevačica iz Valjeva može se pohvaliti zanosnim oblinama i lepim nogama. Mia je nedavno na svojoj Fejsbuk stranici postavila serijal fotografija gde pozira u provokativnom izdanju.

Za kraj, pitamo vas, ko po vama ima najbolje noge na estradi? Vaš odgovor očekujemo u komentarima ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    9. novembar 2013 | 00:52

    Milica Pavlovic sa metar i jagoda??? Sneki bez konkurencije, Rada je samo mrsava, i meni nekako sva kriva, ali zato Sneki avion i sa 40 i kusur godina!

  • nemamime

    8. novembar 2013 | 23:52

    Sta ce Ana i Milica Pavlovic ovde!?

  • Milan

    8. novembar 2013 | 23:50

    JK i RADA...FANTAZIJA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA