RADA MANOJLOVIĆ: Ne želim silikone, to je za invalide!

- U nekim anketama sam u vrhu najatraktivnijih žena, što je dokaz da srazmerne proporcije nisu najvažnije. Muškarcima se sviđam zbog onog što nosim u sebi - objašnjava pevačica

  • 13

Jedna od najseksepilnijih domaćih pevačica Rada Manojlović kaže da ne namerava da poveća grudi iako je svi nagovaraju da to uradi i tvrdi da se muškarcima sviđa i ovakva kakva jeste.

- Više puta sam čula takve komentare, bilo je i nagovaranja na tu temu. To je diskriminacija, pa šta bi na to trebalo da kažu osobe sa invaliditetom. Možda sam razmišljala da stavim silikone, ali kad bolje razmislim - neću. Svako od nas bi voleo da se rodi savršen. U nekim anketama sam u vrhu najatraktivnijih žena, što je dokaz da srazmerne proporcije nisu najvažnije. Muškarcima se sviđam zbog onog što nosim u sebi - priča Rada i napominje da joj gode poređenja sa Cecom Ražnatović.

- Prija mi što me porede sa njom, ali se ne bih se toliko zanosila. Poenta je da budeš uspešan u svom poslu i da dobiješ povratnu informaciju da to što radiš stvarno vredi. Postigla sam uspeh sa dva albuma i ponosna sam na to - zaključila je Manojlovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA