NATA BRANI SESTRU: Muka mi je od uvreda nevaspitanih mediokriteta! (FOTO)

"Dirajte mene, nemojte nju! Dokle će nevaspitani mediokriteti bez osnovnog kućnog vaspitanja imati mogućnost da vređaju i ponižavaju one koje ni ne poznaju i nikada ih upoznati neće!", oštra je bila pevačica na konto kritika Kristininog izgleda

  • 14

Revoltirana negativnim komentarima na portalima na račun svoje sestre Kristine, Nataša Bekvalac oglasila se na Instagramu kako bi brojnim predrasudama i negativnim komentarima stala na put uz opsku "dirajte mene, nemojte nju".

Naime, uvredljivi komentari na račun izgleda i nove frizure Kristine, naterali su Bekvalčevu da stane u odbranu svoje sestre.

- Gde je rošavoj bedeviji dete, ne vidim dete? Friz je k'o i ona, gadan - bio je jedan od komentara, na šta je Nataša pobesnela i napisala da njena sestra zapravo ima veoma čisto lice, te da su ti neukusni epiteti bespotrebni.

- I ja je videh u prirodi pre neki dan, ima dva metra, broj cipela 43, i jedno 70 kg. Ako je to lepo, onda ok - nizali su se negativni komentari na račun izgleda Kristine, te pevačica nije mogla, a da ne odreaguje:

- Dobro meni moja sestra kaže: "Nisu društvene mreže za tebe"! Verovatno je u pravu! Nego, pročitah tekst na jednom portalu; dobronameran, za moj ukus nepotreban, al dobro sad - šta ti je sestrinska ljubav! Dirajte mene, nemojte nju! Žena je samo skratila kosu. I dokle će nevaspitani mediokriteti bez osnovnog kućnog vaspitanja imati mogućnost da vređaju i ponižavaju one koje ni ne poznaju i nikada ih upoznati neće! Inače, Kris ima najčistiji ten na planeti, visoka je 171cm i njena nožica je broj 37 - do detalja je pojasnila Bekvalčeva neupućenima na Instagramu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    10. novembar 2013 | 12:42

    Bolje biti nevaspitani mediokritet nego siptarska sponzorusa.

  • Goxy

    10. novembar 2013 | 12:57

    Ovo me podseti na Koju, i kultnu recenicu, " Je...e mene, nemojte nju " ........

  • Heisenberg

    10. novembar 2013 | 12:39

    opa, nova rec Mediokriteti... Napreduje se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA