Kameron Dijaz izbacili replike iz filma jer zvuči kao Rijana! (VIDEO)

Glumica je, u pokušaju da zvuči kao zločesta latina, totalno omanula u izgovoru, te je reditelj njen akcenat uporedio sa Rijaninim, a replike isekao iz filma i snimio ih ispočetka

  • 1

Holivudska glumica Kameron Dijaz bila je neprijatno iznenađena kada joj je produkcija filma "The Counselor" saopštila da će njene originalne replike iz filma biti izbačene jer njen lažni argentinski akcenat zvučao kao Rijana.

Kalifornijska glumica igra ulogu Malkine, opake Argentinke, koja je u ljubavnoj romansi sa dilerom droge u filmu Ridlija Skota, u kome, takođe, igraju Penelope Kruz, Bred Pit i Majkl Fasbender, a koji se od nedavno daje u bioskopima.

Budući da je njen argentinski akcenat nije zučao kako je zamiškljeno, produkcija je odlučila da iseče sve njene replike iz filma i snimi ih ispočetka!

Kameron je, u pokušaju da zvuči kao zločesta latina, totalno omanula u izgovoru, te je reditelj njen akcenat uporedio sa slengom tamnopute R&B zvezde sa Barbadosa Rijane, koji je mnogo "tvrđi" od argentinskog, a brojne kritike glumicu su sačekale i na Tviteru.

(Telegraf.rs/global.christianpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA