LUNA LU: Nisam otpuštena, dala sam otkaz na B92! (VIDEO)

Glavni razlog prekida saradnje između voditeljke i ove medijske kuće, prema nezvaničnim informacijama, jeste to što je u svojoj emisiji pustila numere "Tajkun" i "Vlast" grupe "Feud"

  • 4

Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu, nakon 18 godina rada napustila je medijsku kuću B92 zbog cenzure. Voditeljka radio-emisije "Šnenokle by Luna Lu" ističe da su joj iz produkcije uskratili mogućnost da za svoju autorsku emisiju bira goste i pesme, te je odlučila da takav oblik saradnje prekine.

Pre nego što je Suzana otkrila pravi razlog svog otkaza, u medijima se pojavila informacija da je otpuštena zbog puštanja numera "Tajkun" i "Vlast" grupe "Feud", koje su poznate po militantnim tekstovima i spotovima. Naime, ova kontroverzna grupa se na svom Fejsbuk nalogu izvinila voditeljki:

- Nakon puštanja pesama "Tajkun" i "Vlast" na Radiju B92, Luna Lu je dobila otkaz. Žao nam je i zahvaljujemo se na podršci - napisali su članovi grupe, dok je Suzana ubrzo na svom profilu ovu informaciju demantovala.

- Otkaz nisam dobila zbog puštanja pesme "Tajkun", već sam ga ja dala - oglasila se voditeljka , koja je nešto kasnije otkrila pravi razlog razlaza s ovom medijskom kućom.

Spot za spornu numeru "Vlast" možete pogledati OVDE.

- Odlučeno je da se menja format "Radija B92" u jedan muzički radio u kome više ne bih imala slobodu biranja pesama i pozivanja gostiju. Duboko verujem u autorstvo i slobodu autora da bira teme i goste i zato je bilo vreme da odem - rekla je ona.

U kolumni koju piše za jedan nedeljnik otkrila je da je zbog stresa na poslu imala lupanje srca i napade panike:

- Jednog dana ustaneš iz kreveta, pogledaš se u ogledalo i kažeš: "Maco, ja ne mogu više tamo da dišem, ni da živim, kamoli da radim". Dobijaš tahikardije kad počneš da razmišljaš o sledećoj radnoj nedelji, a na putu do posla imaš napade panike". Svakog petka kao robijaš koga su pustili na vikend, a nedeljom u neko vreme pomisliš šta te čeka sutra, pa padneš u depresiju.

Da je Luna Lu dala otkaz potvrdio je i urednik B92 Veran Matić.

- Suzana Zlatanović je sama tražila raskid radnog odnosa - kratak je bio Matić.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM

    11. novembar 2013 | 23:18

    Isto se i ja osećam,ali nisam u mogućnosti da dam otkaz!

  • lala

    12. novembar 2013 | 09:36

    @DM @ Magi i meni je tako bilo pa sam otišo kod psihijatra i reko mi je da moram da se posvetim svemu što nema veze sa poslom pa dam uveo planinarenje i biciklizam svaki vikend.to mi je spaslo život.

  • Magi

    12. novembar 2013 | 07:58

    @DM: baš tako! Takav osećaj me godinama prati kad krenem na posao,a šta ću... ćutim,dišem duboko i čekam da prodje dan :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA