POGODI KO SAM: Nekad presladak dečak, danas najbolji pevač balada! (FOTO)

U pitanju je momak koji ima 37 godina, vlasnik je muzičkog studija u Beogradu, a do sada je snimio tri albuma

  • 12

Da li prepoznajete ovog mladog momka? U pitanju je srpski pevač koji ima 37 godina, a pored muzike, bavi se i produkcijom. Rođen je u Dubrovniku, odrastao u Herceg Novom, a u Beogradu živi od sredine 90-ih. Do sada je izdao tri albuma, a važi za neprikosnovenog kralja balada u našoj zemlji. Muzika ga je zainteresovala kada je imao svega tri godine, jer je slušao brata dok svira harmoniku. Sa 11 je već počeo da nastupa za honorare. Svoj privatni život krije kao zmija noge.

Rođen je 6. juna 1976. u Dubrovniku, a odrastao je u Herceg Novom. Završio je Srednju muzičku školu, a muziku obožava od najranijeg detinjstva. Još kao tinejdžer nastupao je na raznim festivalima i pravio pesme za razne mlade pevače, strpljivo čekajući svoju šansu.

U leto 2001. godine je sa Nigorom otpevao nagrađenu pesmu "Tropski bar", a iste godine izdaje svoj prvi od ukupno tri albuma "Navika". Tada počinje njegova "Vladavina".

Nizali su se hitovi koji su lečili ljubavne jade mnogima, a sledeći album usledio je već 2003 - "Žena bez imena". Ovaj pevač je strastveni obožavalac motora, te je sa svojim "harlijem" prokrstario pola sveta. Takođe, strastveni je sakupljač globusa, kojih ima oko 30.

Treći album pod nazivom "Daljina" objavio je ove godine. Poznato je da ovaj pevač voli žene, ali do sada u javnosti nije predstavio svoju lepšu polovinu. Vlasnik je hita "Anđele" i muzičkog studija "Barba", koji se nalazi u Beogradu. Bio je predsednik žirija u muzičkom rijalitiju "Prvi glas Srbije". 

Sigurno ste pogodili, u pitanju je Vlado Georgiev. Pevač za kojim uzdišu mnoge Srpkinje na slici ima četiri godine.

Kako vam se čini Vlado kao klinac?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA