MARIJA ŠERIFOVIĆ: Skaj je bio sjajan, ali ja nemam toliki nos! (FOTO) (VIDEO)

"Skaj je genijalno otpevao pesmu u nekom pop, fanki, soul fazonu. Bila je to potpuno nova "Molitva", koja mi se baš svidela", rekla je mlada pevačica

  • 4

Marija Šerifović, koja je bila gostujući sudija u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", istakla je da bila više nego zadovoljna kako ju je Skaj Vikler imitirao u navedenom šou-programu televizije "Prva".

- Mislim da je generalno ovaj format beskrajno interesantan! Teško je naći adekvatne ljude koji uopšte mogu da uđu u transformacije, a pogotovo je teško da u tome budu ovako uspešni. Skaj je genijalno otpevao pesmu u nekom pop, fanki, soul fazonu. Bila je to potpuno nova "Molitva", koja mi se baš svidela! Inače, ta pesma je veoma lepa, ali i jako teška za pevanje - rekla je mlada pevačica za sajt televizije "Prva", i nastavila:

- Jedina primedba koju sam imala odnosila se na masku, jer ja nemam toliki nos, tačnije imam savršeno mali nos. Skaj mi je posle nastupa priznao da je imao ogromnu tremu i to po prvi put otkako učestvuje u šouu, valjda zašto što sam ja bila prisutna, ali bio je fenomenalan - kazala je Marija.

Na pitanje da li bi se oprobala u jednom ovakvom formatu kao što je šou "Tvoje lice zvuči poznato", odgovorila je:

- Moram priznati da se ja ne bih usudila da učestvujem. Čini mi se da ne bih imala ni energije, ni volje, a ni živaca i zato im stvarno skidam kapu! Svi takmičari su potpuno fenomenalni i svaka im čast na svemu što pružaju iz nedelje u nedelju - zaključila je Šerifovićeva.

Kako je Skaj Vikler imitirao Mariju Šerifović, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs / Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis.

    11. novembar 2013 | 20:38

    Da, stvarno, trebali su da mu odseku nos

  • najprovokator

    12. novembar 2013 | 00:26

    Ova uvek ima komentar za nekog i nečiji izgled...kupi ogledalo koje govori i neće ti više pasti na pamet

  • STRASNO

    12. novembar 2013 | 11:48

    Pa bar je bio zenstveniji od tebe....i lepsi :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA