HUMANA CECA: Pevačica posetila decu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici (VIDEO)

"Ljudska je potreba da za nekoga učiniti dobro delo, nekoga usrećit, jer nas to niti košta, niti je to teško", rekla je folk zvezda

  • 14

Svetlana Ceca Ražnatović iskoristila je slobodno popodne za druženje sa mališanima iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici. Dolazak folk pevačice propraćen je vriskom i aplauzom štićenika ove ustanove.

Ceca je darovala garderobu deci koja će biti gosti na njenom koncertu u Novom Sadu. Pevačica je za emisiju "Ekskluziv" istakla da ova poseta nema za cilj samopromociju, već želi da pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

- Ljudska je potreba da za nekoga učiniti dobro delo, nekog usrećiti, jer nas to niti košta, niti je to teško. Samo treba želeti i da ti je stalo - rekla je Ceca za emisiju televizije "Prva", i dodala da Sremska Kamenica nije jedino mesto koje će posetiti.

- Ovo neće biti moja jedina aktivnost vezana za decu. Želim da obiđem i decu u Beloj Crkvi, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, svuda gde postoje ove ustanove - rekla je folk zvezda, i naglasila da je humanitarni rad indvidualni izbor čoveka.

Pogledajte prilog emisije "Ekskluziv"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    12. novembar 2013 | 00:00

    U svakom slučaju, ovo je baš lepo. Inače, oduševio me je Balaševićev sin kad je proslavio punoletstvo u dečjem selu i dao deci sve što je dobio za rođendan. Pored toga, ja jedino znam pouzdano za Seku Aleksić da pomaže ljudima, mada sam čula za još neke iz stare garde ali nisam sigurna. Znam i da puno daju drugima Miloš Krasić, Darko Miličić, Vladimir Štimac. A Vlada Radmanović je neprikosnoven. Internacionalnoj organizaciji pravoslavnih crkava je donirao oko 2, 5 miliona dolara, a kad saberem sve ostale akcije za koje sam usput negde pročitala, mislim da je poklonio iz svog džepa više od 3 miliona dolara. Uglavnom za siromašnu decu i siročiće, zatim je obnavljao neku crkvu, donirao za izbeglice...

  • Sandra

    12. novembar 2013 | 01:11

    Brena,Novak ... redovno doniraju

  • Vladimir ns

    12. novembar 2013 | 12:44

    Kad ukradeš milione od države lako je biti "human". Ovo je samo reklama. Zar se VI ljudi ne sećate da je dotična čak i priznala da je ukrala. Platila državi jedan delić ukradenog novca, visila u super luksuznoj kičastoj kući godinu dana sa nanogicom i sada izigrava neku sveticu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA