URNEBESNO: Borat "ubio" bakicu koja je snimala sa Čarlijem Čaplinom! (VIDEO)

Nekrunisani kralj komedije Saša Baron Koen prilikom svečane dodele nagrada u Britaniji gurnuo je sa bine 87-godišnju glumicu koja je bila u invalidskim kolicima, i potom neometano nastavio da drži govor

  • 1

Komičar Saša Baron Koen, koji se proslavio ulogom u neprevaziđenoj komediji "Borat", šokirao je publiku na dodeli nagrada BAFTA LA, kada je "slučajno" sa bine gurnuo Grejs Kolington (87) koja je bila u invalidskim kolicima.

Najstarijoj živoj glumici koja je igrala sa legendom komedije nemog filma Čarlijem Čaplinom svečano je dodeljeno priznanje na ovoj prestižnoj manifestaciji, međutim, nakon što je Borat izašao da joj nagradu uruči, dogodila se "nezgoda" kada je on, imitirajući hod čuvenog komičara, pao na nejaku staricu u kolicima gurnuo je sa bine, dok su svi prisutni ostali zaprepašćeni!

Na svu sreću, u pitanju je bila samo odlična šala, što su ubrzo shvatili i ostali prisutni, koji nisu mogli da skinu osmeh sa lica dok je Saša Baron držao "oproštajni" govor posvećen "pokojnoj" starici i njenoj "ožalošćenoj" porodici.

- Gres Kolington je najstarija... Pardon, bila najstarija živa glumica koja je igrala sa čuvenim Čaplinom. Posvećujem ovu nagradu njoj, ovo je očigledno velika tragedija, ali gledano sa vedrije strane, kakav divan način da napusti ovaj svet! Želeo bih da uputim nekoliko reči njenoj porodici: Ne pokušavajte da me tužite! Ako ipak odlučite da unajmite advokata, srediću vas kao i vašu bakicu! Ovo veče nije o njoj, već o meni! - mrtav ozbiljan je ispričao nekrunisani kralj komedije, dok su se brojne poznate ličnosti valjale od smeha!

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA