Paris Hilton objavila novu pesmu "Drunk Text" (VIDEO)

U novoj pesmi Paris govori o noćnim izlascima "sa svojim droljama", opijanju, frajerima, seksu i porukama koje se pošalju u pijanom stanju

  • 0

Paris Hilton konačno je završila rad u studiju sa Afrodžekom i LMFAO, a rezultat je nova pesma "Drunk Text", za koju je snimila i spot. U pesmi Paris govori o noćnim izlascima "sa svojim droljama", opijanju, frajerima, seksu i porukama koje se pošalju u pijanom stanju, pa kad nastupi otrežnjenje nastaje i bolno vraćanje u realnost.

- Ako reč "sex" pomešaš sa reči "texting" (dopisivanje), to se zove sexting. Ako dodaš još i alkohol, to je pijani sexting, a reči onda nemaju smisla - kaže bogatašica u svojoj novoj pesmi.

Hiltonova je najavila novi album za ovu godinu.

- Radim novi album, a Afrodžek je izvršni producent. Na albumu će biti mnogo saradnji. Trebalo bi da se nađe u prodaji za nekoliko meseci. Upravo smo završili singl sa LMFAO, a onda snimam sa Snup Dogom - najavila je Paris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA