BRAZILSKA LEPOTICA: Biber je sjajan u krevetu, baš je obdaren! (VIDEO)

"Ne šalim se kad kažem da je sjajan u krevetu. Seks s njim bio je senzacionalan i nikad ga neću zaboraviti", rekla je manekenka Tati Neves, koja je snimila kanadsku muzičku zvezdu kako spava u krevetu

  • 7

Brazilska manekenka Tati Neves, koja je snimila Džastina Bibera dok je spavao, uvredila se kada su je strani mediji nazvali prostitutkom. Međutim, ova lepotica promenila je priču i intervjuu za tabloid "The Sun", i navela da je imala intimni odnos sa kanadskim pevačem i da je on pravi ljubavnik.

- Ne šalim se kad kažem da je sjajan u krevetu. Seks s njim bio je senzacionalan i nikad ga neću zaboraviti. Ima sjajno telo i tako je senzualan, a još je i obdaren - rekla je Tati za britanski list.

Kako je rekla manekenka, ona je ujutro otišla kući, ali ju je Biber navodno nazvao i molio da se vrati u krevet. Ona je navela da nije mogla, jer ju je izmorio, pošto je, kako kaže, "zaista pravi tigar u krevetu".

- Nisam nameravala da objavim snimak na kojem Džastin spava. Htela sam samo da ga pokažem prijateljici i da se pohvalim. Ne znam kako je snimak završio na internetu - rekla je, između ostalog, Tati.

Pogledajte kako je Tati Neves usnimila Džastina Bibera kako spava

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA