NAJPOZNATIJE CICE SRBIJE VOZE ZA TOP SPEED: Ivana Španović i Jelena Karleuša u Opel VIP okršaju (VIDEO)

Opel VIP Challenge by G-Energy u organizaciji TopSpeeda uskoro kreće sa prikazivanjem na TV "Pink". Osim Karleuše i Ivane, sa Andrejom Kuludžićem će voziti i Katarina Radivojević, Nina Janković, Nikolija Jovanović, kao i mnoge druge javne ličnosti

  • 11

Uskoro na TV "Pink" kreće sa emitovanjem serijal Opel VIP Challenge by G-Energy u organizaciji Top Speeda, koji je ovaj put namenjen samo damama. Do sada, na karting stazi Ada Huja snimljeno je 10 od 12 epizoda u kojima su gošće bile naše poznate javne ličnosti iz sveta kulture, sporta i zabave i ostalih delatnosti.

Do sada svoje vozačko znanje uz "budno oko" Andreja Kulundžića pokazale su voditeljka Aleksandra Jovanović, glumice Katarina Radivojević i Nina Janković, sportiskinje Ivana Španović i Milica Mandić, pevačice Jelena Karleuša, Jelena Kostov, Slavica Tripunović Dajana i Nikolija Jovanović. One su se borile za jedno od tri mesta u finalu.

Ono što im je zajedničko je da su sve pripadnice lepšeg pola, odnosno žene, jer u ovom serijalu za upravljačem Opel Adama nadmeću se samo Eve. To znači da je ovaj "izazov" namenjen samo damama!

Inače, u atraktivnom Adamu, najmanjem automobilu u gami Opela, "kuca benzinsko srce" od 1,4 litra i 100 KS. Menjač je manuleni, tako da opuštanja neće biti i možda bude po neki polomljen nokat, ali to je cena koju su naše učesnice spremne da "plate" u borbi za najbolje vreme. Da bi uz Evu Adam funkcionisao besprekorno, pobrinuo se i NIS sa svojim visokokvaltetnim motornim uljem G-Energy.

Pored podmazivanja, ekipa Topspeeda je vodila računa i o prijanjanju. Za tehničnog partnera izabran je "Vianor", kompanija koja je za Adama izabrala Nokian WR A3 pneumatike. Da Andrej Kulundžić ne bi nastupao u "Adamovom kostimu", mada su "Eve" već tu, pobrinula se Puma. I da bi sve bilo još zabavnije, kompanija "Sony" je obezbedila neke interesantne gedžete.

Pogledajte trejler za Opel VIP Challenge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA