JAČA OD ORO: Ovako seksi plesačica zove fanove na nastup! (FOTO) (VIDEO)

Starleta Atina Marković Ferrari ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama koje redovno obraduje seksi fotkama

  • 43

Starleta i igračica Atina Marković Ferrari objavila je na "Jutjubu" video-snimak u kojem sve svoje fanove moli da je shvate jer ne može svima da šalje autograme i slike. Atina preti da nadmaši slavu devojke Oro, a u videu koji traje tri minuta, Markovićeva leži na krevetu u donjem vešu i visokim štiklama, te se obraća fanovima i zahvaljuje im na podršci.

- Želim ovim putem da vam se obratim i da vam kažem da mi je drago što imam toliko fanova koji me podržavaju u mom radu. Ipak, morate da shvatite da nemam vremena da vam svima šaljem autograme i slike, jer je to abnormalan broj vas koji zahtevaju. Očigledno to ne kapirate, pa sam vam snimila ovaj video - kaže u videu starleta, i dodaje da sve fanove voli podjednako.

- Nema kod mene izuzetaka, podjednako vas sve volim. Dođite na moje nastupe, pa ću vam rado potpisati sliku i slikati se sa vama - rekla je igračica.

Atina ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama koje redovno obraduje provokativnim fotkama na kojima pozira u donjem vešu ili pored skupocenih kola.

Pogledajte šta poručuje starleta koja pretenduje da nadmaši čuvenu Oro:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA