Mis Telegrafa na Filipinima (FOTO)

"Drago mi je što ću predstavljati Srbiju na izboru "Miss Earth", i što ću narodu Filipina putem domaćina organizatora ovim izborom uneti malo radosti", rekla je Anđelka Tomašević

  • 3

Anđelka Tomašević, mis interneta po izboru čitalaca portala Telegraf.rs, putuje na Filipine na izboru mis Zemlje ("Miss Earth"), gde će među 94 zemlje učesnice predstavljati Srbiju.

- Na Filipine putujem 15. i vraćam se 8. decembra, jer se takmičenje održava 7. decembra. Drago mi je što ću predstavljati Srbiju na ovom takmičenju, i što ću baš u ovom trenutku na izboru "Miss Earth" i narodu Filipina putem domaćina organizatora ovim izborom uneti malo radosti. Za decu Filipina kupila sam punu torbu igračaka, koju ću im učestvovanjem u humanitarnoj akciji domaćina organizatora podeliti - rekla je mis Telegrafa.

Anđelka dolazi iz Kosovskoj Mitrovici i ima 20 godina. Osnovnu školu je pohađala u Zubinom Potoku, a srednju ugostiteljsko-turističku školu završila je u Beogradu. Trenutno studira na fakultetu Singidunum, i to turizam i hotelijerstvo.

Na Izbor za mis Srbije prijavila se poslednji dan konkursa, kada je došla pravo iz Londona, gde je odrađivala stručnu praksu.

- Nisam ni očekivala kad sam se prijavila da ću zauzeti četvrto mesto i osvojiti tri titule: mis interneta u organizaciji vašeg portala, mis fotogeničnosti i mis jednog od sponzora - rekla nam je Anđelka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA