ALEKSA JELIĆ: Ivan Ivanović se loži na mene kad se obučem kao žena!

"Verujem da voditelj nije ostao imun na moje kukove, kao i na moje kompletno igranje. Rekao mi je da sam jedna od najboljih riba u emisiji", ispričao je baletan, koji će u subotu nastupiti kao Bijonse

  • 6

Nakon uspešne transformacije u Cecu Ražnatović, Aleksa Jelić opet se našao na štiklama, ali ovaj put u koži svetske dive Bijonse, i fantastičnom transformacijom oduševio žiri, a kako kaže, najviše je bez daha ostavio Ivana Ivanovića.

Baletan ističe da nema problem sa tim da se maskira u ženu, budući da je to radio bezbroj puta tokom svoje karijere, mada kaže i da ovo prerušavanje ima posebnu draž, jer je primetio da je voditelj "odlepio" na njegove noge.

- Verujem da Ivan nije ostao imun na moje kukove, kao i na moje kompletno igranje. Rekao mi je da sam jedna od najboljih riba u emisiji - ispričao je Jelić, koji kaže da se svojim zadacima posvećuje maksimalno.

Pevač redovno izbegava da priča o svom privatnom životu, te ni spekulacije kada je u pitanju njegovo seksualno opredeljnje nije želeo da izričito demantuje.

- Reći ću samo da bih voleo uskoro da se ostvarim u ulozi oca. Podržao sam Paradu ponosa i žao mi je što živimo u zemlji u kojoj te pljuju kada podržiš gej populaciju, a onda drugi dan isti ljudi ti aplaudiraju kada se popneš na štikle i obučeš kao žensko - rekao je Aleksa.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA