Saša Popović gost kod Ivana Ivanovića! (FOTO)

Čelnik "Grand produkcije" prihvatio je poziv popularnog voditelja da sa Tonijem Cetinskim bude deo šoua "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koje će biti prikazano večeras u 21 čas

  • 6

U popularnoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gosti su Saša Popović i Toni Cetinski. Voditelj koji je poznat po svom humoru Ivan Ivanović ugostiće čelnika "Grand produkcije" i time prekinuti "medijski rat" sa suparničkom televizijom.

Ivan se slikao sa Sašom i Tonijem i fotke postavio na društvenu mrežu Tviter, a komentari se uglavnom tiču njegove visine. Naime, ovo je prvi put da je Ivanović viši ili jednake visine kao i njegov gost, budući da obično zove ljude koji su dosta viši od njega. Slika sa Popovićem zasmejala je naciju, a jedan od prvih komentara je da voditelj sada može da odahne jer, ipak, nije najniži.

Toni će pričati o svom koncertu koji je zakazan za 23. novembar u "Kombank Areni". Gledaoce ovog petka u 21 čas očekuje vrhunska zabava sa popularnim voditeljem i njegovim gostima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA