Ovo je najlepša guza Brazila! (FOTO) (VIDEO)

- Emotivna sam. Nisam očekivala pobedu. Ludnica je izbila na društvenim mrežama, ali sada tvrdim da takmičenje nije namešteno - rekla je ponosna pobednica za najbolju zadnjicu Brazila Dai Masedo

  • 1

Dai Masedo, 25-godišnja studentkinja administracije iz centralne brazilske savezne države Gojas, osvojila je titulu na takmičenju za najlepšu guzu Brazila  ("Mis Bum Bum"), koje se održava po treći put u ovoj južnoameričkoj državi.

Drugo mesto osvojila je Eliana Amaral iz države Permanbuko na severu Brazila, dok je trećeplasirana bila Džesika Amaral iz regije Para.

Da podsetimo, Masedova je bila upletena u kontroverzu koja je, inače, pratila ovo takmičenje. Naime, ona je na društvenim mrežama nagovestila da su rezultati ove manifestacije namešteni u korist njene rivalke Mari Souze.

Navodno, Mari Souza i navedena drugoplasirana lepotica na ovom održanom takmičenju Eliana Amaral dale su velike svote novca kako bi bile visoko rangirane na ovom takmičenju.

Međutim, na kraju je trijumfovala Dai Masedo, koja je presrećna što je pobedila.

- Emotivna sam. Nisam očekivala pobedu. Ludnica je izbila na društvenim mrežama, ali sada tvrdim da takmičenje nije namešteno - rekla je Masedova, koja je dodala da njena zadnjica nije u prošlosti bila toliko savršena kao što je sada:

- Moja guza nije 100 posto prirodna. Imam implantate u zadnjici. Uvek sam imala veliku pozadinu, ali je liposukcija sve popravila - rekla je 25-godišnja lepotica koja je kao nagradu dobila 2.100 dolara.

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    16. novembar 2013 | 06:27

    Vauuuu, miss bum-bum ima pozadinu na kojoj se može sedeti ? Ispolirana, gitovana, dorađena i mnogo bre poželjna. Ko ne bi nju, ja bi njega !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA