LEPA BRENA: Boba mi prigovara što imam previše cipela i haljina!

- Kad krenem da kupujem cipele, on me stalno pita: "Pa dobro šta će ti toliko cipela? Ti nisi normalna, ni ne znaš koliko cipela imaš", a ja se samo smejem. Isto tako kad kupujem haljine, on se žali da nemamo više mesta u ormaru - ispričala je pevačica

  • 15

Tek što se vratila iz Amerike, Lepa Brena podelila je svoja iskustva sa drugog kontinenta, a nije ispustila ni da spomene da je, osim što je kuvala i provodila se, radovno išla i u šoping.

Na pitanje kako se njen suprug Boba nosio sa iscrpnom kupovinom po američkim tržnim centrima, ona kaže da je on tolerantan do određene granice.

- Kad krenem da kupujem cipele, on me stalno pita: "Pa dobro šta će ti tolike cipele? Ti nisi normalna, ni ne znaš koliko cipela imaš", a ja se samo smejem. Isto tako kad kupujem haljine, on se žali da nemamo više mesta u ormaru - kroz smeh priča Brena, koja dodaje da novca za to ima sasvim dovoljno.

- Ja zarađujem, i on zarađuje i ne mora da se brine uopšte. Onaj ko zarađuje novac ume da ga troši racionalno i pametno - rekla je pevačica za "Exkluziv".

Iako za svoje finansije ne brine, ona ne krije da su novogodišnje ponude za nastup niže od očekivanih, budući da je kriza, te ističe da joj neće teško pasti da sedi kod kuće sa porodicom za najluđu noć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saraj

    15. novembar 2013 | 21:13

    Jako divan intervju, tema na ovoj krizi u Srbiji nevjerovatna. Gospodja Brena objavjestava gladnom narod kako ona kupije i koliko ima obuce. Strasno....

  • GoranM

    15. novembar 2013 | 21:14

    Čini mi se da je malo preterala sa zatezanjem.

  • Stranac

    15. novembar 2013 | 21:41

    Jadno i bedno zasto nisi kraljica bila da nahranis neku gladnu porodicu sa ulice nego si dosla da se rasipas opancima i kaljavim haljinama dno dna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA