IVAN IVANOVIĆ SAŠI POPOVIĆU: Ti si najčasniji protivnik koga sam ikad imao!

"Ja sam te zivkao da dođeš nekih dve i po godine, i velika mi je čast što si ovde. Ti misliš da sam te ja doveo ovde da bih te zezao, pa nisam ja u tom fazonu", šaljivo je rekao voditelj

  • 6

Ove nedelje Ivan Ivanović je u svojoj emisiji ugostio "časnog rivala" Sašu Popovića, budući da se "Grand" emituje u istom terminu kada i njegova emisija, i odmah po početku šoua, počeli su da odmeravaju snage u gledanosti.

- Ja sam te zivkao da dođeš nekih dve i po godine, i velika mi je čast što si ovde. Ti misliš da sam te ja doveo ovde da bih te zezao, pa nisam ja u tom fazonu - kroz šalu je rekao voditelj, i dodao da pola stendapa mu popunjava upravo "Grand".

Budući da se Saša kao mlad bavio fudbalom, pohvalio se da je svojevremeno mogao da pimpuje i do 1.000 puta bez prekida, te ga je Ivanović pozvao da pokaže šta zna na šljaštećoj lopti koju je nazvao "Grand lopta", što je Popović i uradio praćen gromoglasnim aplauzom.

Prvi čovek "Granda" ispričao je i kako je počeo saradnju sa Lepom Brenom, koja je kako bi nastupala sa njima morala da pobegne od kuće. On je dodao i da, iako je bio harmonikaš, ovaj instrument nije podnosio.

- Kada je "Grand" u pitanju, želim da kažem da sam ponosan na to što smo održali karijere jednom Tozovcu, Lepoj Lukić, Cunetu i svim tim starijim pevačima, koji bi verovatno bili slušani samo na radiju da nije nas. Takođe smo stvorili mlade snage. Nije lako održati jednu produkciju, sa ovoliko pevača punih 16 godina - iskren je bio Popović.

On je potom u studio doveo nekoliko zgodnih cica obučenih u provokativne medicinske sestre koje su premerile Ivanovića.

- Stalno se priča o tvojoj visini, ja sam doveo jedan specijalni "Grand tim", da te premerimo, izmerimo i otkrijemo svetu tvoje dimenzije - rekao je Saša, dok je voditelj u čudu gledao egzotične devojke.

Dok su mu seksi doktroke premeravale težinu i visinu (93kg, 175cm) , Ivan je kroz osmeh rekao Saši: "Lepo je ovako kod tebe u Grandu".

Ivanović ga je potom upitao da mu objasni karakteristične opaske: "Molim vas" i "Dalje ide", uz komentar da kada pri ponavljanju rečenice "dalje ide" pređe deseti put, toliko poludi da dobije želju da televozor gađa stolicom.

- Za kraj emisije moram da ti kažem da nikada nisam imao časnijeg protivnika, svaki put kada smo stali da pričamo zajedno, uvek si bio fer i korektan - rekao je Ivanović, dok mu je Popović srdačno odvratio da nikada nije stavljao u prvi plan veću gledanost "Granda" od Ivanove emisije.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA