Bane MVP promovisao novu pesmu "Neka košta kol’ko košta" (FOTO)

"Pesma govori o tome kako je sve u nama i kako čovek samo treba da prati svoja osećanja, svoje srce i svoju energiju bez obzira na uticaj sredine ili materijalna dobra", rekao je Lalić

  • 0

Grupa MVP na čelu sa Banetom Lalićem je sinoć u jednom beogradskom klubu, pred brojnim prijateljima, kolegama i predstavnicima medija promovisala svoju najnoviju pesmu i spot pod nazivom "Neka košta kol’ko košta".

Spot, čiju režiju potpisuje Bane Lalić, sniman je na jugu Španije i u Beogradu a iza kamere je i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP.

Odgovarajući na pitanje kako je i kada napisao ovu pesmu Bane je rekao:

- Pesma "Neka košta kol'ko košta" nastala je u trenutku kada je moj životni put došao do raskršća. Ona govori o tome kako je sve u nama i kako čovek samo treba da prati svoja osećanja, svoje srce i svoju energiju bez obzira na uticaj sredine ili materijalna dobra - rekao je Lalić.

Na promociji su pored svih članova benda MVP bile i brojne kolege, između ostalih i Gru, Knez, Nikola Rokvić, MaraqYa, Sajko, Marko Živić, Petar Janjatović, Niggor, Marko Đurovski i mnogi drugi.

Televizijska premijera spota je u ponedeljak 18. novembra u 20h na regionalnom MTV kanalu nakon čega će biti postavljena i na servis Jutjub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA