ŠOK: Bijonse i Džej Zi se razvode?

Brak slavnog para je navodno u krizi, jer je Bi ljuta na supruga što je sebičan i ne stavlja porodicu na prvo mesto prioriteta

  • 8

Prema pisanju američkog magazina "Star" najbogatiji slavni par, Bijonse i Džej Zi se razvode. Naime, Bijonse je navodno jako ljuta na svog muža jer je sebičan i ne stavlja svoju porodicu na prvo mesto liste prioriteta. Takođe, pevačicu je razbesnelo što je suprug odlučio da krene na turneju po Evropi, baš u vreme njene australijske turneje.

Producent je nedavno posetio Bi u Australiji, a magazin navodi da je to uradio kako bi izgledaio nategnute odnose.

- Džej Zijev put u Australiju početkom novembra nije bio isključivo porodično okupljanje, već i poslednji pokušaj da održi brak i porazgovara uživo sa svojom suprugom - navode insajderi magazina.

Prema rečima izvora, Bijonce je tokom leta počela da se oseća kao samohrana majka.

- Džej Zijeva odluka da krene na turneju po Evropi u isto vreme kada je i Bijonse australijskoj turneji znatno je pogoršala njihov odnos. Ne samo da se nije konsultovao sa njom oko svoje turneje, nego nije ni iskordinirao datume svoje i njene turneje kako bi imali bar malo vremena da budu na okupu. Bijonse mu je rekla da je veoma sebičan - navodi se u magazinu.

Podsetimo, par se venčao 2008. godine, a kao krunu ljubavi dobili su ćerkicu Blu Ajvi 2012. godine. Već godinama važe za jedan od najskladnijih, ali i najbogatijih parova današnjice.

(A. Č./ Star magazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA