Poslanica Nevena Adžemović piše priče za decu

"Planiram da ih sve objedinim u jednu knjigu, koju bih volela da izdam sledeće godine. Sin Rastko mi je bio velika inspiracija", rekla je bivša članica grupe "Models"

  • 8

Narodna poslanica Nevena Adžemović, koja se u Skupštini Srbije bori za prava žena, rešila je da napiše knjigu za decu koju će da posveti svom petogodišnjem sinu Rastku.

Bivša članica grupe "Models", kako piše "Kurir", već se posvetila ovom poslu i veruje da će već do sledećeg rođendana njenog naslednika uspeti da završi započeto.

- Reč je o pričama za decu. Planiram da ih sve objedinim u jednu knjigu, koju bih volela da izdam sledeće godine. Sin Rastko mi je bio velika inspiracija. Ipak, zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza još nisam uspela da publikujem sadržaj. Imala sam želju da knjigu predstavim publici do Rastkovog rođendana, ali mi se to nije ostvarilo. Sada ću prionuti na posao, pa se nadam da će do njegovog sledećeg rođendana moje priče ugledati svetlo dana - rekla je Adžemovićeva za ovaj dnevni list.

Da podsetimo, Nevena se nedavno provodila u jednoj beogradskoj kafani gde je zapevala Cecine hitove.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitno

    18. novembar 2013 | 13:54

    Blago zemlji u kojoj propala "pevačica" sedi u skupštini i piše pesme za decu..

  • Vlada

    18. novembar 2013 | 14:27

    A svaka prica pocinje "bila jedno veselo drustvance od 4-5 teta koje su lovile arape" a zavrsavaju se "kada su ulovile, zivele su srecne do kraja zivota" osim ove poslanice koja se skucila u skupstinu

  • Rr

    18. novembar 2013 | 13:02

    Ona ne ume da pise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA