Slavica Ćukteraš peva o Vladi Avramovu

"Ti si top, ti si hot, ti si opasan, mačo tip, super lik, tako brutalan. Noćas znam, ti si kap a ja pustinja, daj mi znak, trpim jak bol u grudima", strofa je pesme pod nazivom "24 sata"

  • 2

Srpska pevačica Slavica Ćukteraš snimila je pesmu u kojoj peva o ljubavi sa Vladom Avramovim, golmanom italijanskog kluba "Kaljari". Pevačica se pre dva meseca verila sa golmanom i trenutno uživaju u svojoj sreći. Kako su emocije veoma jake, njih dvoje koriste svaku priliku da uživaju u svojoj ljubavi, te tako atraktivna pevačica sve češće boravi kod svog dragog u Italiji.

Nova pesma nosi naziv "24 sata", a aranžman su uradili Miloš Roganović i Dušan Alagić. Portal "Opera" objavio je strofu pesme:

"Ti si top, ti si hot, ti si opasan,

mačo tip, super lik, tako brutalan.

Noćas znam, ti si kap a ja pustinja,

daj mi znak, trpim jak bol u grudima".

- Mene je pesma osvojila na prvo slušanje i jedva čekam da je publika čuje. Tekst mi se veoma dopao i verujem da će se mnoge devojke koje su veoma zaljubljene u svoje partnere pronaći u pesmi - rekla je Slavica.

(A. Č./ Opera17.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA