MRKONJIĆ ODUŠEVLJEN: Ana Bekuta i ja smo zajedno gledali Sneki!

"Bili smo na slavi, ali budući da smo čuli da će je Sneki imitirati, morali smo da vidimo kako će sve ispasti. Meni se Sneki oduvek sviđala i ona je retka osoba sa estrade koja zaista poštuje svoje kolege", rekao je političar

  • 0

Transformacija Snežane Babić Sneki u kraljicu narodne muzike Anu Bekutu u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila je Milutina Mrkonjića, koji je nastup Sneki pratio zajedno sa svojom dragom.

- Ana i ja smo bili na slavi, ali budući da smo čuli da će je Sneki imitirati, morali smo da vidimo kako će sve ispasti. Oduševljeni smo! Pesmu je otpevala u originalu. Sneki je sjajan pevač, tako da nisam ni sumnjao da će ona to odraditi kako treba. Dobra je bila i u gestikulaciji i kretanju na sceni. Inače, meni se Sneki oduvek sviđala i ona je retka osoba sa estrade koja zaista poštuje svoje kolege. Ovom imitacijom je pokazala da poštuje i Anu - rekao je Mrkonjić, koji je u tom momentu bio u društvu svoje drage.

- Sve je do detalja bilo na mestu, a najslađe mi je bilo to što je ofarbala svoju kosu posle dvadeset godina kako bi što više ličila na mene. Čestitam joj! Nažalost, ostale takmičare nisam čula jer smo bili kod prijatelja na slavi, ali smatram da su svi odlični u svojim imitacijama, bar sudeći po ranijim epizodama koje sam pogledala - ispričala je Bekuta za "Blic".

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA