VODIMO VAS NA KONCERT MARKA BULATA: Dve decenije uspešne karijere

U Hali "Pionir" 24. novembra Marko Bulat će održati koncert i obeležiti dve decenije svoje karijere. Za najbrže čitoce obezbedili smo karte za ovaj spektakl

  • 6

Vodimo vas na koncert Marka Bulata kojim će obeležiti dve decenije uspešne karijere u Hali "Pionir", 24. novembra. Koncert će trajati duže od dva sata, a Bulat obećava da će publiku zabaviti hitovima koji su obeležili prethodne godine i koje rado slušate.

Sve što je potrebno je da nam pošaljete podatke (ime, prezime, broj telefona) na mejl karte@telegraf.rs sa naznakom "Karte za koncert Marka Bulata". Delimo po dve ulaznice za 20 najbržih čitalaca. 

Uz pripreme za dugo očekivani koncert, Bulat je diplomirao na Akademiji Srpske pravoslavne crkve nakon tri godine studiranja, a uskoro će se oprobati i u sferi oslikavanja i restauracije verskih objekata.

- Pripreme za koncert su u punom jeku, i drago mi je da ću obeležiti dve decenije svoje karijere. Želim da ovaj koncert bude poseban i da oni koji vole moje pesme uživaju i dobro se provedu. Za kratko vreme su počele da mi se dešavaju lepe stvari: diplomirao sam, pripremam koncert povodom 20 godina karijere, a sad sam dobio i ponudu da oslikam crkvu u Požarevcu - kaže on.

Koncert u Hali "Pionir" organizuje "Digi media", koja se proslavila time što je prva organizovala nastup grupe "Merlin" u Beogradu. Planirano je nekoliko led ekrana, reflektora, bina će biti drugačija od dosadašnjih i Bulatu će biti omogućeno da bude što bliži publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    19. novembar 2013 | 12:35

    Ko će ovog bez glasa slušati,samo da mi je znati!?

  • olga

    19. novembar 2013 | 21:52

    Inače mi je smešno kad čujem ko je sve stilista u ovoj zemlji,ali najozbiljnije mislim da Bulatu hitno treba jedan tim sastavljen od dvadesetak stilista profesionalaca,a možda ni to neće da bude dovoljno. A i nekoliko dobrih psihologa i psihijatara.

  • Ja

    19. novembar 2013 | 13:58

    Ovaj treba da se leci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA