"Montipajtonovci" ponovo nastupaju zajedno (VIDEO)

"Okupljamo se i pripremamo šou. Uzbuđen sam i nadam se da ćemo zaraditi mnogo novca pošto moram da platim hipoteku, potvrdio je Teri Džons, jedan od članova popularne komične grupe

  • 1

"Leteći cikrus Montija Pajtona" ponovo će zabavljati ljude širom sveta. Jedan od "pajtonovaca" Teri Džons potvrdio je da će se svi preživeli članovi ove komične grupe okupiti u pozorišnoj predstavi.

- Okupljamo se i pripremamo šou. Uzbuđen sam i nadam se da ćemo zaraditi mnogo novca pošto moram da platim hipoteku - rekao je Džons BBC-u.

Očekuje se da će okupljanje "montipajtonovaca" i zvanično biti potvrđeno na konferenciji za novinare u Londonu u četvrtak. Na konferenciji će se pojaviti Džon Kliz, Erik Ajdl, Teri Gilijam, Majkl Pejlin i, već pomenuti, Teri Džons.

Ajdl je preko Tvitera nagovestio da obožavaoci mogu da očekuju "velike vesti" na konferenciji.

Poslednji put se pet preživelih članova čuvene komičarske grupe zajedno pojavilo 1998. na festivalu komedije u Aspenu. Šesti član grupe Grejem Čepmen preminuo je 1989. godine.

Pogledajte jedan od legendarnih skečeva grupe "Monti Pajton":

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA