EVROSONG: Sergej Ćetković predstavlja Crnu Goru!

"Pesma će biti kvalitetna, a nadamo se ulasku u finale, što je za mene dobar plasman", rekao je popularni pevač na konferenciji za medije

  • 7
Sergej Ćetković Foto: Telegraf

Sergej Ćetković biće predstavnik Crne Gore na predstojećoj pesmi "Evrovizije" koja će sledeće godine biti održana u Danskoj, saopšteno je danas na konferenciji za medije. Čuveni pevač je istakao da je uzbuđen što će biti deo najvećeg muzičkog takmičenja na svetu, dodajući da će pesma koju će izvoditi biti ljubavna.

- Pesma će biti kvalitetna, a nadamo se ulasku u finale, što je za mene dobar plasman, rekao je Ćetković i naveo da pesma, za sada, postoji samo u konturama. On je, takođe, istakao da će scenski nastup biti jednostavan.

Da podsetimo, prošle godine Crnu Goru je na "Evrosongu" predstavljala hip-hop grupa "Who See" i Nina Žižić sa numerom "Igranka". Osim Crne Gore, svog predstavnika za pesmu "Evrovizije" odabrala je i Makedonija, a ovu našu komšijsku zemlju predstavljaće Tijana Dapčević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA