X FACTOR: Milić prestravio žiri, Čačanka fascinirala glasom! (FOTO) (VIDEO)

Četvrtu emisiju obeležili su talentovani i manje talentovani takmičari, dok je Joksimoviću trn u oku bio Miad Hećimović iz Orašja, kome je Željko otvoreno rekao da ga nervira, ali mu je, i uprkos tome, dao DA

  • 4

Žiri "X Factora" i ove večeri uzdrmao je tlo pod nogama takmičarima iz čitavog regiona, koji su hrabro stali na scenu kako bi dokazali svoje pevačko umeće i tako dosegli slavu velikih zvezda. Emina, Kristina, Kiki i Željko imalu su pred sobom težak zadatak, budući da su večerašnji kandidati bili besprekorni!

U četvrtoj emisiji ovog popularnog takmičenja prvi je nastupio sjajni Lukian Ivanović (20), student iz Banja Luke koji je odmah impresionirao strogi žiri:

- Ovaj kez koji ja imam na licu, mislim da dovoljno govori o tome šta mislim o tvom pevanju! - rekla je Kristina, dok su se Kiki i Željko složili sa njom i Ivanoviću dali DA.

- Toliko si emotivno otpevao ovu pesmu, ti si otplakao ovu pesmu. Poželela sam da je meni pevaš - očarana je bila Emina.

Atmosferu u studiju uzdrmao je maskirani takmičar, koji je sve prisutne ostavio u šoku! Milić Vukašinović, koji se krio ispod maske, nije želeo da iko zna o kome je reč, kako bi žiri mogao nepristrasno da oceni njegovo pevanje. On je izveo svoju numeru na engleskom, međutim, reakcije sudija nisu bile blagonaklone.

Joksimović je prepoznao rokera i dao mu je DA, kao i Emina, dok je Kristina za nastup Vukašinovića istakla da ga ne vidi u današnjoj muzičkoj industriji, a Kiki se složio sa njom.

Vidno iznervirani "doktor za rokenrol", nakon što je sišao sa bine, osuo je paljbu po članovima žirija koji su mu dali NE.

- Oni su me prepoznali, proradila im je sujeta, jer sam ja mnogo talentovaniji od svih njih zajedno! I onda su me odstranili! - nije krio svoje razočaranje Milić.

Za razliku od poznate rok zvezde, Mladen Lukić, tridesetogodišnji trombonista iz Zemuna koji je pevao pesmu Indie Arie "Ready for love", ujedinio je žiri! Željko ga je komentarom da je kompletna ličnost, dok je Emina poželela da baš on bude u njenoj grupi.

- Ja se potpuno naježila, mogla bih da te slušam 24 sata! Imam već želju da radim sa tobom, ukoliko i ti želiš! - predložila je pevačica, dok je Kiki je od uzbuđenja napravio mali lapsus:

- Oduševljen sam, prvi put čujem glas koji prevazilazi okvire Zemuna! - rekao je on, dok se ostatak žirija zajedno sa publikom grohotom smejao.

Teodora Sparavalo, 15-godišnja devojčica iz Beograda je takođe ostavila lep utisak na žiri. Željko Josimović je bio veoma zadovoljan načinom kako ova taletovana tinejdžerka peva:

- Jako muzikalno, predviđam da će ti ovaj šou mnogo pomoći na putu kojem si zacrtala da ideš! Bravo! - rekao je vlasik hita "Lane moje", dok su Emina i Kristina zamerile to što nije imala dobar scenski nastup.

Pored izvanrednih takmičara, na procenu žirija stao je i Mihajlo Mijić, konobar iz Sombora, koji je prevalio dug put do Beograda, ali, i sa dva motivišuća DA, ipak nije prošao dalje. Kristina, koja mu je dala nedvosmisleno NE, pitala ga je da li su ga nekada prijatelji čuli kako peva, na šta je on rekao da nisu, a ona dobacila: "Vidim! Jer da jesu, ne bi ti sada bi ovde", aludirajući na njegov antitalenat za pevanje.

Ništa blaži nije bio ni Željko, koji je takmičaru čestitao jer nije pogodio nijedan ton!

Naredni takmičar, Maid Hećimović (29) iz Orašja podigao je Eminu Jahović na noge! Nakon emotivne interpretacije Čoline pesme "Noć mi te duguje" Kristina je prokomentarisala:

- Ti si čovek drama, ti si Balkan u malom! Oduševio si me! - kratko je rekla Kovačeva, dok je Željko ipak imao malo drugačije mišljenje.

- Bićeš zvezda jer si već počeo da me nerviraš. Ali to ne znači da ćeš dobiti NE. Ja ti dajem DA - odlučan je bio Joksimović.

Potom je nastupila Vanja Mišić iz Banja Luke. Otpevavši pesmu Natali Dizdar "Neki drugi dan", ova dvadesetogodišnja devojka potpuno očarala Kristinu Kovač.

- Ja kažem DA zato što mislim da si balkanska Nora Džouns! - rekla je ona, na šta je crvenokosa takmičarka uzvratila širokim osmehom.

Na kraju večeri nastupila je Aleksandra Brković (20) studentkinja DIF-a iz Čačka koja je, svojom izvedbom pesme "Listen" od pop dive Bijonse ostavila i publiku i žiri bez teksta!

Svi su začuđeno gledali talentovanu Čačanku, dok su je sudije nakon nastupa zasule komplimentima. Emina je bila očarana emocijom koju je ova takmičarka pokazala.

- Imaš fenomenalnu emociju, zanima me šta te je pokrenulo da tako osetiš ovu pesmu? - upitala je ona, dok je Kiki mladoj takmičarki dao nadimak "Čačanska oluja".

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA