MARIJA ŠERIFOVIĆ: Moj najveći porok je kocka!

Pevačica u svojoj "Ispovesti" otkriva kako se izborila sa kockanjem, a ovom prilikom će sa svetom podeliti i identitet žene koju je najviše volela u svom životu

  • 12

Marija Šerifović u svom dokumentarnom filmu "Ispovest" otkriva da zapravo nije zavisna od alkohola, kao što je ranije izjavila, već od kockanja, a u ovom autorskom projektu namerava da obelodani sve svoje tajne, kao i svoje pravo seksualno opredeljenje.

Pevačica u svojoj ispovesti otkriva da je imala teško detinjstvo zbog kockarskih dugova oca Rajka, a kako piše "Informer", Marija priznaje da je na kraju i sama postala kockar. To je dovelo do toga da Šerifovićeva ostavi enormne količine novca po svetskim kockarnicama, ali i da ovaj porok stavi iznad svoje karijere.

- Ona nikad nije krila da joj je otac zagorčao detinjstvo zbog sklonosti alkoholu, kocki i nasilju. Ona je kao mala proživljavala pravi pakao i tako je stekla odbojnost prema ljudima koji su skloni porocima. Međutim, kako to obično biva, i sama je postala zavisnik od kocke - ispričao je izvor blizak pevačici deo sadržaja dokumentarnog filma.

Na sreću, Marija je uspela da se isčupa iz ovog začaranog kruga, a kako je sve preživela, publika će moći da pogleda 27. novembra u "Sava centru".

U filmu će, osim Marije, pričati i njeni prijatelji, ali i čovek koji ju je otvoreno pitao da njih dvoje, kao pravi muškarci, popričaju o ženama, zbog čega je pevačica odlučila da javno iznese ko je zapravo žena koju je ona najviše volela u svom životu.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nirvana

    20. novembar 2013 | 10:08

    Zena ima mocan glas,sta je bitno kako izgleda! Cim se nije proslavila sisama i guzicom,odma je svi pljuju!

  • Ana na na na na

    20. novembar 2013 | 01:06

    Ako vec sprema film onaj ko zeli bilo sta o njoj da zna,nek ide pa neka gleda. Malo malo pa detalj iz 'filma', smoriste.

  • 12345

    20. novembar 2013 | 07:54

    Ne znam šta imate protiv Marije šerifović. Dečko je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA