Koncert Gagija Jovanovića i 30. novembra u "Sava centru"! (VIDEO)

Ulaznice za drugi komični nastup popularnog društva prodaju se po cenama od 1.400, 1.700 i 2.000 dinara na blagajni "Sava centra" i svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije

  • 1

Zbog velikog interesovanja publike, u subotu 30. novembra u "Sava centru" održaće se još jedan koncert jednog od najboljih domaćih komičara Dragana Jovanovića Gagija pod naslovom "Di-džej Dži i Džiberi: Džuboks džangl".

Prvi koncert, zakazan za 29. novembar, jeste rasprodat, a ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1.400, 1.700 i 2.000 dinara na blagajni "Sava centra" i svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, kao što su Bilet centar, blagajne "Kombank Arene", "Doma omladine", TC Ušće, te u lancima prodavnica "Win Win" i knjižara "Delfi".

- Posle tri neprospavane noći, "Di-džеј Dži" je odlučio da "džuboks" koji je nedavno pronašao u podrumu, ipak svira dve noći bez prestanka. "Džumbus" koji će da pravi svima nama okupljenima u njegovom novom domu "Džava džentru" 29. i 30. novembra biće u najmanju ruku -  "dženijalan". Pričao je sa "Džiberima" i njima je to skroz u redu, samo da bude pravi "džangl" - iz prve ruke otkriva nam Gagi Jovanović kako je on saznao za drugi koncert.

Jovanović najavljuje i da će se na repertoaru oba koncerta naći sve popularne pesme pozorišnih grupa "Kuguars" i "The Nesvrstans", ali i brojne druge koje je napisao i otpevao, poput "Ruža rumena" ili "Pčelo moja, pčelice", hitova iz popularne serije "Moj rođak sa sela". U novom sedmočlanom bendu "Džiberi" nalazi se i čuveni perkusionista "Kuguarsa" Veljko Nikolić, publici poznatiji kao Papa Nik, a glavni likovi ove komične muzičke predstave biće kreirani oko naslovne zvezde "Di-džej Džija", imenovanog po Jovanovićevim inicijalima.

Džuboks kao jedan od centralnih predmeta na pozornici velike dvorane "Sava centra" objediniće kompletan Jovanovićev opus, pa će uz pomoć novog benda "Džiberi", a u izboru međunarodno poznatog "Di džej Džija", biti izvedene čuvene pesme "Zidareva ljubav", "Zima", "Čikikita", "Bluz plavih bluza", "Leptiriću šareniću" i mnoge druge. Svakako jedan od najvećih hitova "Dejo" dobiće potpuno novi aranžman, tekst, pa možda i najnovijeg heroja pesme, što će biti iznenađenje za publiku do samog koncerta.

Poslušajte numeru "Dejo" grupe "Kuguars":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA