Zabranjen spot za pesmu "Silikoni i kubici" na Jutjubu! (VIDEO)

Reper Đus i starleta snimili su spot koji je i više nego eksplicitnog sadržaja, a tekst pesme je veoma provokativan, te je zabranjen za maloletne osobe

  • 1

Ivan Ivanović Đus snimio je sa starletom spot za pesmu "Silikoni i kubici", koja je zabranjena za mlađe od 18 godina! Naime, pesma je tokom jučerašnjeg dana okačena na "Jutjub", a zbog mnogobrojnih eksplicitnih scena i provokativnog teksta u kome ima mnogo psovki, postoji restrikcija. 

U spotu se pojavljuju polugole igračice, devojke sa silikonima i puno kubika, starleta koja u prvi plan izbacuje svoje grudi i Đus koji je prepoznatljiv po bezobraznom rečniku. Video-snimak je prvo skinut sa "Jutjuba", da bi naknadno bio postavljen tokom jučerašnjeg dana.

- Spota neće ni biti, jer se navodno "Jutjub" opet postavio jajarski sa pričom da je spot previše eksplicitan, a videćete da uopšte nije... Akterke u spotu ne žele da se okači na "You Džiz" iz moralnih razloga. Tako da je jedino ostavo "Vimeo"! E pa dragi moji, drage moje, čekajte ponovo da se aploaduje. Izvinite stvarno nije do mene - napisao je Đus na svojoj Fejsbuk stranici.

Ipak, spot je naknadno okačen, ali je postavljena restrikcija godišta, te mlađi od 18 ne mogu da gledaju.

Pogledajte spot koji je zabranjen:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA