NAJBOLJI ILUZIONISTI DOLAZE U SRBIJU: Ovako majstor obmane "spaljuje" seksi vešticu (VIDEO)

Mark Kejlin i Džindžer Li samo su neki od iluzionista koji će uskoro predstaviti svoje umeće pred beogradskom i novosadskom publikom

  • 2

Najprodavaniji šou magije na Zemlji pod nazivom "The Illusionists: Wittness The Impossible" dolazi u Srbiju gde će održati više nastupa u Beogradu i Novom Sadu.

Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Spensu od 26. do 28. novembra (sa početkom u 19 časova), odnosno u "Kombank Areni", od 29. novembra do 1. decembra (sa početkom u 19 časova).

Ulaznice za predstave u Novom Sadu i u Beogradu prodaju se po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 3.000, 3.200, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajni Spensa i "Kombank Arene".

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. U pitanju je zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključujući napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode.

Svaki od iluzionista je maestro na svom polju, a njihovim trikovima svedočilo je više od million ljudi širom sveta, a Telegraf će vam u narednih nekoliko dana prestaviti svakog od njih.

Danas ćemo vas upoznati sa Markom Kejlinom i njegovom saradnicom Džindžer Li. Ovaj dvojac se već duži niz godina bavi iluzijama i oboje su majstori u svom poslu. Džindžer, koju mnogi nazivaju i seksi vešticom i čarobnicom, i jedna je od najboljih ženskih mađioničarki današnjice.

S druge strane, Mark je poznat kao majstor obmane i nastupa pod nadimkom džentlmen. Sa Džindžer sarađuje dugi niz godina, a ovaj dvojac je oduševio svet po brzim i dramatičnim nastupima.

Pogledajte jednu od tačaka Marka Kejlina i Džindžer Li:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA