Pogledajte zašto su svi plakali na Farmi! (VIDEO)

"Aki ti je poslao poruku da ga više ne pominješ. I mi te to isto molimo, a sve će ti biti jasno kada izađeš sa "Farme"", napisala je Sarina majka u pismu podrške, dok je farmerka njene reči čitala u suzama

  • 2

Publika je imala priliku da sinoć gleda ucveljene farmere koji nisu mogli da suzdrže suze dok su čitali pisma svojih najbližih. Srdačni pozdravi, reči podrške i emotivne poruke porodica učesnika raznežile su mnoge od njih, a ni muškarci na buru emocija nisu mogli ne odreaguju.

Ivan Marinković je plakao zbog reči ćerkice Lene, Slobodan Đurković je pustio suzu nakon poruke svoje devojke Miljane, a ni Tuta nije ostao ravnodušan dok je čitao pismo koje mu je poslala porodica.

Pažnju je skrenula i Jelena Jovanović koja nije mogla da prestane da jeca u suzama dok je Edin čitao reči podrške njene porodice. Ipak, najinteresantniju poruku dobila je Sara koju je majka savetovala da više ne spominje Akija.

- Aki ti je poslao poruku da ga više ne pominješ. I mi te to isto molimo, a sve će ti biti jasno kada izađeš sa "Farme" - napisala majka Trajanovićeve, i tako stavila do znanja da više nije u dobrim odnosima sa Akijevom porodicom.

Jelena Jovanovic - pismo podrske - farma 5... by JelenaEdin_SlatkaTajna

S druge strane, Borisova majka je Katarini udelila brdo komplimenata na račun njenog izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA